kennismaken

Over ons

Ugchelen
Finse Sauna
Outdooractiviteiten
Vanaf €185/nacht
Over Ons
Eigenaren

Welkom!

Wij zijn Jacqueline en Armand, jullie gastheer en gastvrouw.
Sinds 2021 wonen wij op deze bijzondere locatie. Jacqueline is bijna dertig jaar actief geweest als zelfstandig ondernemer in de vlaggenmasten branche. Armand had een uitdagende functie bij de luchtmacht.

Na veel reizen en uitdagingen in onze carrières is het tijd voor een nieuw gezamenlijk avontuur. Onze droom verwezenlijken: een B&B op de Veluwe met als missie onze gasten optimaal ontzorgen en te laten genieten van al het moois op de Veluwe.

Jacqueline en Armand

Historie

Ons huis stamt uit de jaren dertig en maakte destijds onderdeel uit van landgoed de Koudhoorn. In die tijd had het perceel een nog veel groter oppervlak. De eerste bewoners bezaten een kippenboerderij. Het huis functioneerde al eerder als pension met diverse huisjes in het bos. In de jaren ’70 woonde er een kunstschilder die er zijn atelier had.

Een huis met een brede historie dus.

Transformatie

Met liefde voor de historie en de omgeving,  pasten wij het huis en de omliggende gebouwen aan tot een waar paradijs. Forest Inn meet & sleep voldoet daarmee aan de modernste wooneisen met alle respect voor rust, ruimte en natuur.

Genieten in Ugchelen

Beschikbaarheid

Kijk voor onze beschikbaarheid op de kalender hier op de website of bel met Jacqueline of Armand.