Je paard mee

Paardenhotel

Paardrijden

Met je paard(en) op vakantie en de Veluwe verkennen?

Bij Forest Inn komt alles samen. Een heerlijke luxe overnachting en uitgebreid ontbijt. Daarna stap je op je paard en rijd je direct het bos in. Je hoeft geen drukke weg over, wel zo fijn.

De accommodatie grenst direct aan het bos met diverse uitrijmogelijkheden. Nationaal park de Hoge Veluwe is een waar paradijs voor ruiters en menners.

De B&B ligt tussen Riant Equistrian Centre met haar gastrobar in Beekbergen en Van der Valk Hotel de Cantharel in Apeldoorn. Heerlijk om even te stoppen voor een uitgebreide lunch of diner.

De prachtige routes kun je vinden op de volgende websites.

Natuurlijk hebben wij een kaart beschikbaar en bespreken we samen graag de mogelijkheden.

Genieten

Wat is fijner dan na een prachtige rit relaxen in de outdoor tent bij een vuurtje of maak gebruik van onze sauna of jacuzzi. 

Een heerlijk verblijf voor zowel het paard als de ruiter/menner.

Faciliteiten

Ons boshuisje beschikt over 2 ruime stallen met paddock. De boxen zijn voorzien van stromend water, hooi en stro en er is een afsluitbare zadelkamer.

Fijn is dat de paarden elkaar kunnen zien in de boxen. Paardenliefhebbers kunnen 2 paarden meenemen. 

Extra stallen of weidegang gewenst? Informeer naar de mogelijkheden.

Onze locatie is ook geschikt voor trektochten. Indien gewenst verzorgen wij ook koetstochten of buitenritten voor de paardenliefhebbers die geen eigen paard mee (kunnen) nemen. We hebben een goede samenwerking met diverse maneges/stallen.

Prijs per stal per nacht

€ 30